marți, 5 ianuarie 2010

Tura de Revelion 2010 in Casa de Piatra - Parcul Natural Apuseni (partea I - cu zapada)

In primul rand va urez un "La Multi Ani ! "

Dupa cum am spus in postarea anterioara am fost sa petrec Revelionul 2010 in Muntii Apuseni in Catunul Casa de Piatra. Vremea a fost foarte schimbatoare: doua zile cu ninsoare si zapada iar restul zilelor cu ploaie si inundatii pe vale. Cu ocazia acestor ploi au avut loc niste evenimente deosebite si foarte rare cum ar fi inundarea cu formare de lac la intrarea in Pestera Coiba Mare, dar despre asta voi vorbi intr-o postare viitoare.

Am sa prezint tura in trei parti: prima parte cu zapada, a doua parte cu topirea zapezii si ploaie si o a treia parte independenta cu Pestera Coiba Mare inundata.

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.



Va urma...

.

3 comentarii:

Octavian-Andrei Brezean spunea...

felicitari pentru tura, cadre cu atmosfera de poveste a unei povesti moderne in care mai exista oameni ce nu alearga spre un revelion cu specific si bucate mediteraneene :D

excelent, cred ca meritat din plin.penultima incheie prima parte ca la carte, congratz inca odata! toata stima :)

Lucian (naycool) spunea...

Multam pentru vorbele frumoase si pentru ca unii mai si apreciaza aceste lucruri si nu se uita mirat la tine de ce trebuie sa mergi prin zapada ca sa te distrezi :)

Danca Danela spunea...

Foarte frumos tot blogul, ceva ce cautam demult, desi umblu si eu pe munti, mi se pare ca trecura anii si eu tot nu-i invatai , nu-i cunoscui, nu-i cinstii destul cu atentia mea.